10/06/2019 by D Post

Slaap

Spread the love

Na een tijdje in de slaapstand is het hoogtijd om weer te bloggen over….. slaap. Morgen mag ik een prijs uitreiken aan een woongroep. Binnen de organisatie waar ik werk hadden we een oproep gedaan om helpende technologie aan te dragen. Het thema slaap was populair.  Ook wel logisch eigenlijk. Slaap bepaalt hoe je jezelf overdag voelt. Het heeft een grote invloed op je leven. Want een groot deel van de 24 uur breng je in slaap door.

Wat voor idee heeft gewonnen? Dit is het somnox slaapkussen/ook wel de slaaprobot genoemd. Het kussen beweegt net iets langzamer als je ademhaling, waardoor je sneller in slaap valt. Je houdt het tegen je buik aan en slapen maar. Werkt het? Vorige week had ik contact met een organisatie waar ze er al vijf met succes gebruikten. Meer informatie is via deze link te verkrijgen. https://www.auping.com/nl/somnox

Zelf heb ik ook een poging gewaagd. Niet ’s nachts, want ik val altijd als een blok in slaap. Overdag in de achtertuin heb ik een poging gewaagd. Een zwoel zonnetje, een zacht windje. In de ochtend had ik een wedstrijd gehad en was best moe. Overdag lukt het mij nooit om in slaap te vallen. Met de slaaprobot lukte dit ook niet. Ik merkte wel dat ik wat wegdoezelde en het was heerlijk ontspannend. Een kussen wat mee ademt, een zacht en ontspannend muziekje. Voor mij goed genoeg šŸ˜‰

#beter slapen#rustgevend muziekje#slaap

Geef een reactie