15/03/2015 by D Post

Gedragscode WhatsApp groepen voor zorgprofessionals

gedragscode whatsapp groepen in zorgteams

Wees je bewust wat wel en niet kan. Hier draait het om. Eigen verantwoordelijkheid is belangrijk in het juist gebruiken van digitale middelen en communicatie. Voor deze blog heb ik een op maat gemaakte gedragscode in elkaar gezet. Dit voor misschien wel het populairste communicatiemiddel van dit moment, namelijk WhatsApp.  Dit keer vanuit het perspectief van zorgprofessionals en gericht op WhatsApp groepen. Voel je welkom om het te gebruiken. Laten we afspreken dat je bij gebruik van deze gedragscode, dit bericht deelt op Facebook, Twiiter en/of op LinkedIn. Hieronder vind je de link naar het pdf bestand, klaar om uitgeprint te worden. Dit pdf bestand bevat een voorkant (kort en krachtig) en een achterkant met een uitgebreide toelichting.

gedragscode whatsapp groepen in zorgteams

likeitzorgtech.net

 
#balans#bewust zijn van wat wel en niet kan#bewustwording#communicatie#eigen verantwoordelijkheid#gedragscode#gedragscode WhatsApp groepen voor zorgprofessionals#geheimhoudingsplicht#groepen#veiligheid#Wbp#wet bescherming persoonsgegevens#wet op de geneeskundige behandel overeenkomst#wetegeving#wetgeving#WGBO#WhatsApp#zorg en technologie#zorgprofessionals#zorgteams#zorgtechnologie#zorgtechnologie.net

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers liken dit: