08/03/2015 by D Post

Innovatie is niet moeilijk, Easysteppers.

Briljant door eenvoud, zo hoort innovatie te zijn. Een idee dat zo vanzelfsprekend is, dat je niet hoeft na te denken over de meerwaarde evan. Daarom wil ik jullie dit zorginnovatieproduct niet onthouden. Easysteppers, een actievere en goedkopere oplossing van de traplift. Ik kwam bij de Easysteppers, doordat ik de genomineerden van de Zorg innovatie start up award zat te bekijken. Deze wordt 18 maart uitgereikt tijdens Zorg en ICT beurs in Utrecht.

Voor de geïnteresseerden, ik mag ook spreken tijdens een presentatiesessie over hoe ICT kan ondersteunen bij zelfsturende teams. (Donderdag 12.15 uur, theater Groen). Genoeg over mijzelf, terug naar de Easysteppers. De volgende filmpjes maken in één klap duidelijk wat er zo simpel en goed aan dit product is.

 

Of wat uitgebreider.

Of de Easysteppers gaan winnen? Ik vraag het mij af. Dit komt omdat ik de link met ICT mis. Helaas dit keer geen zorgtechnologie.net cijfer. Echter wel een bijzondere vermelding voor de Easysteppers als zorginnovatieproduct.

Website: http://www.enocent.nl/

#easysteppers#Enocent#trap#traplift#traplopen#zorg en ict beurs#zorg en technologie#zorg innovatie start up awards#zorgtechnologie

Geef een antwoord

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers liken dit: