15/12/2022 by D Post

Oproep

Spread the love

Beste volgers, op dit moment ben ik betrokken bij Windesheim AD opleiding Zorg & Technologie. Zouden jullie mee willen helpen met de enquête?


Opleiding Ad Zorg en Technologie, ervaar jij de noodzaak?
à Klik hier voor de enquête

Hogeschool Windesheim overweegt om in Zwolle te starten met een tweejarige Associate degree-opleiding Zorg en Technologie. Deze tweejarige Ad opleiding Zorg en Technologie richt zich op het opleiden van studenten op het snijvlak van zorg, welzijn en technologie. Uw visie en ervaring is hierbij van essentieel belang. Graag krijgen we een breder beeld naar de potentie van deze opleiding en hoe deze het beste kan aansluiten bij praktijken. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Deel deze enquête ook gerust in je eigen netwerk zodat we die input ook kunnen gebruiken. Hartelijk dank!

Meer vragen? Mail Jasmijn de Lange, Projectleider Ad Zorg en Technologie, gerust op: jj.de.lange@windesheim.nl.

Geef een reactie