18/01/2015 by D Post

Myshopi gevlogd, een boodschappenlijstje in plaatjes, hoe handig!

Verrassend leuke app die winkelen makkelijker maakt doormiddel van plaatjes. Heb je om de één of andere manier moeite met lezen dan is dit een ideale app.

 

IMG_1518 (2)

Het nadeel wat ik ondervond, toen ik een boodschappenlijstje via de computer wou maken, is dat dit alleen voor België kon. Ander nadeeltje was dat je zelf de prijzen moet weten. Hoe handig was het geweest als dit automatisch was.

Verder een mooie app dat past in het gewone leven.  Voor alle platformen beschikbaar. Toen ik de link zocht om te downloaden zag ik naast ios en android, ook windows en BlackBerry staan. Top!

Wat verder mooi gevonden is dat je geld terug kunt krijgen (cashback) door middel van deze app. Doordat actie producten uit winkels gekoppeld zijn, kun je cashback verdienen.

Website: http://www.myshopi.com/nl-be/welkom

You tube, myshopi op je smartwatch: leuk om even te kijken.

Downloaden: http://www.myshopi.com/nl-be/download-myshopi

 

Gebruikersgemak – 8,5 – Ook de bediening is in plaatjes, mooi!

Logisch in elkaar   – 7 – synchroniseren lukte moeilijk. Was zoekwerk en proberen voordat het lukte

Prij s – 9,5 –  Mooie complete app, zelfs mogelijkheden om geld te verdienen!

Past in het gewone leven  – 9 –  Voor iedereen geschikt.

Communiceert met andere systemen – 6,5 – Is een op zichzelf staande app, communiceert wel met andere platformen als het om de app gaat. Synchroniseren kan moeizaam gaan.

Privacy – 6,5 – Na aanmelden kom je netjes in een https omgeving. Er staat een heldere uitleg bij de privacyverklaring. Dit is informatie wat verder komt dan de app: ‘Daarnaast kunnen wij uw gegevens ook delen met die entiteiten die deel uitmaken van onze groep, en dit om op basis van uw preferenties op myShopi gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnen voorstellen online en offline.’  Tja…… , dit ligt ook in het karakter van de app.

Zorgtechnolgie.net cijfer 7,8

 

#afasie#digitaal boodschappenlijstje#vergeetachtigheid#visueel

Geef een reactie