04/02/2015 by D Post

Min. VenJ, wat is dat nu weer.

minvenj logo

Min. VenJ, wat is dat nu weer en waar slaat dat op. Hoe raakt het ministerie van Veiligheid en Justitie (want daar staat de app Min. VenJ voor) zorg. Op het moment dat je de app opent wordt het duidelijk. Laat je meenemen in de onderstaande vlog , want het is een hartstikke interessante app die zorg raakt.

website   : http://www.rijksoverheid.nl/ministeries/venj

iTunes     : https://itunes.apple.com/nl/app/min.-venj/id583840081?mt=8

playstore: https://play.google.com/store/apps/details?id=rijksoverheid.minvenj

 

Gebruikersgemak – 8  –

Logisch in elkaar   – 8 –

Prijs – 8,5 – gratis

Past in het gewone leven  – 7,5 –  Is vooral een app wat zorg raakt en duidelijkheid geeft over aantal zorg gerelateerde aspecten die met veiligheid van zorg te maken hebben

Communiceert met andere systemen – 6 – Het is een op zichzelf staande app. Toegevoegde waarde is absoluut dat informatie rondom één thema op één plek is te vinden.

Privacy – 8  – De app slaat geen persoonlijke informatie op, met uitzondering van de informatie waarbij je hebt aangegeven dat deze informatie mag worden gebruikt t.b.v. contact.

Samenvattend, in eerste instantie vraag je jezelf af, wat heeft dit met zorg te maken. Op het moment dat je de app opent wordt helemaal duidelijk waar het zorg raakt.

Zorgtechnolgie.net cijfer 7,7

 

 

 

 
#aangifte kind#bewindvoering#burgernet#curatele#justitie#mentorschap#slachtofferhulp#verklaring omtrent gedrag#zorgtechnologie#zrm

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers liken dit: