25/02/2015 by D Post

Papa, gebruik je doping?

robot

Papa gebruik je doping heeft te maken met hoe ik bij de volgende filmpjes kwam. Ik sport, ik wielren. Dan is de doping vraag, ook bij amateurs een gestelde. Zo ook mijn zoontje. Toen Lance Armstrong bekende was het onderwerp hot. Mijn jongste zoon was destijds 8 jaar. Ik deed het goed in wedstrijden en dan ineens de vraag, papa gebruik je doping? Ik voelde mij vooral overdonderd. Hoe kun je dit nu denken, maar tegelijkertijd, het is de wereld van nu. Ontkennen doe ik het alsnog šŸ˜‰ Ā Nee dus, ik gebruik geen doping. Ik train slim, ik maak gebruik van en verdiep mij in trainingsleer, kracht, voeding en ben benieuwd naar innoverende technieken.

Dit is hoe ik aan de volgende filmpjes kwam. Een trainingsmaat is begonnen met een website waar het draait om sportinnovatie (http://www.peaknow.nl/nl/). Op het moment dat je tijdens trainen over sportinnovatie hebt, zie je hoe dit raakvlakken heeft met zorgtechnologie. Zo ook vandaag. Het onderwerp tijdens de training was ‘crashsensor’. Natuurlijk met veel grappen en grollen en vooral tijdens de lekke band onderweg. ‘Had je nu maar een crashsensor, dan kon je die per ongeluk activeren en dan werd je opgehaald’. De crashsensor, als je valt, gaat er een seintje naar je belangrijkste contact.

Hoe makkelijk vertaalbaar/hoe groot is het raakvlak met zorgtechnologie! Ā Via hem kwam ik aan een aantal innovaties op het gebied van zorgtechnologie. Kijk en sta verbaasd!

 

Bij deze ook het onderwerp van gesprek, de crashsensor.

#ademhaling#biosensor#contact door middel van techniek#in balans#rooti#zorginnovatie#zorgtechnologie

Geef een reactie

Your email address will not be published / Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

%d bloggers liken dit: